Market street food & drinks

Deschis acum
Rezervare

Market street food & drinks | Bistro & Bar | Zagreb

Market street food & drinks predstavlja koncept bistroa i bara. Od 11h do 19h Market je Bistro koji u ponudi ima tradicionalna hrvastka jela s 'twistom'. Od 19h se pretvara u Bar koji nudi tacose, tapase, Burger i ostalu hranu koja se može dijeliti i sve to uz koktele. Nekolicina koktela su kreacija vlasnika Marketa, Frana Ćurkovića koji je veliki gastro ljubitelj. Kod nas ćete naći ugodno mjesto za pojesti gablec visoke kvalitete za pristupačne cijene. Naši gosti cijene naš bistro zbog svježine i kvalitete naših jela. Dođite kod nas i uvjerite se sami – naša će vas ponuda oduševiti. Osjećajte se ugodno u našim klimatiziranim prostorijama bez obzira na vremenske uvjete. Na ulazu se nalaze 2 šanka koji se također mogu koristiti.

- Bistro u samom centru s doručkom - Razmazite se našim ukusnim jelima i sveobuhvatnim izborom hladnih i toplih pića. Oduševit će vas vrhunske delikatese i odlična gurmanska hrana. Uživajte u vašem doručku, u vašem brunchu, u vašem ručku ili u vašoj večeri u našem restoranu! Naš besplatni WiFi vodi vas direktno na internet. Naš odvojeni dio za pušače kod ulaza društveno je okupljalište za sve koji se prepuštaju užicima dobroga duhana.

- Alergije i dijeta - Znate li što vegetarijanska i veganska kuhinja ima sve za ponuditi? U to ćete moći uvjeriti i svoje prijatelje! Zbog alergije želite ili morate jesti bezglutenski? U tom slučaju za vas u ponudi imamo nešto posebno. Dozvolite da vam dokažemo da zdrava prehrana može biti jednostavna, a da pri tome možemo ponuditi veliki izbor ukusnih jela.

- Dozvolite da vam pomognemo oko vašēg proslava - Kako bi isto tako vlasnici pasa mogli u potpunosti uživati u boravku, prihvaćamo i kućne ljubimce kod nas. Još danas rezervirajte stol kod nas i nagradite se večerom s izvrsnim jelima u našim ugodnim prostorijama. Pošaljite nam svoju rezervaciju izravno putem telefona na broj +38501 2468 254. Kod nas možete bez problema platiti Mastercard karticom, VISA karticom i beskontaktnim plaćanjem. Naravno, prihvaćamo i plaćanje gotovinom. Našu hranu možete naručiti i za van. Zanimaju vas usluge cateringa? Onda nas direktno kontaktirajte. Ako ste zainteresirani, svoj privatni događaj možete ga održati i na našoj lokaciji. Radimo svakim danom.

Locație

Faceți click pentru a afișa harta

Adresa ta IP va fi trimisă pe Hărțile Google.

Gundulićeva 13, 10000 Zagreb, Croația

Fă o rezervare

+38501 2468 254

Programul nostru program de funcționare

Luni
11:00 – 22:00
Marți
11:00 – 22:00
Miercuri
11:00 – 22:00
Joi
11:00 – 22:00
Vineri
11:00 – 23:00 Bucătărie  11:00 – 22:00
Sâmbătă
11:00 – 23:00 Bucătărie  11:00 – 22:00
Duminică
închis

Opțiuni de plată disponibile

Serviciile noastre

Informații contact

Trimite-ne mesajul tău.

Introdu numele.
Introdu adresa de e-mail.
Introdu numărul de telefon.
Introdu subiectul.
Introdu mesajul.
Mesajul tău a fost trimis. Te vom contacta în curând.
Mesajul nu a fost trimis.
Twitter_Logo_Blue